Dětský den 2020

V sobotu 27.6. jsme společně parádně přivítali příchod prázdnin! Letošní dětský den jsme díky opatřením proti šíření viru covid-19 museli o téměř měsíc posunout na přelom konce školního roku a začátek prázdnin, ale na účasti tato změna příliš znát nebyla.

Akcí nás tentokrát provedl moderátor Radio Haná a domácích utkání SK Sigma Olomouc Štěpán Horák, který se svého úkolu bavit všechny návštěvníky akce zhostil na výbornou s hvězdičkou. Děti samozřejmě plnili úkoly na patnácti sportovních stanovišť, aby si tak vybojovali sladkou odměnu. Ve volných chvílích se mohli zapojit do tomboly o hodnotné ceny, sklouznout na nafukovací skluzavce, osvěžit se vodou z naší závlahy, nechat si něco namalovat na obličej nebo si vyrobit zvířátka z balonků u balónkového klauna!

I vydařené počasí přispělo k tomu, že si letos na dětský den našel do Chválkovic našla cestu spousta z vás. Máme velikou radost, že se tato naše každoroční akce stává stále oblíbenější a doufáme, že si ji užili všichni příchozí 🙂

V neposlední řadě bych moc rád poděkoval všem dobrovolníkům za pomoc s organizací a průběhem akce, rodičům našich fotbalistů za příspěvky do tomboly a samozřejmě také partnerům akce, jejichž výčet naleznete níže.

Fotky z Dětského dne jsou k nahlédnutí a ke stažení zde: ODKAZ

Michal Ponížil, předseda klubu SK Chválkovice z.s.

Hlavní partneři Dětského dne: Rádio Haná, Tempish

Partneři akce: 2K Consulting, Holpuch.cz, Voice Bike, Hospůdka na Hřišti, Premiere Cinemas