Memoriál Miloslava Mikšíka 2016

Poslední červencový víkend se na našem hřišti uskutečnil už 44. ročník memoriálu Miloslava Mikšíka. Pozvání na něj přijali dva týmy z I.A třídy, FK Slavonín a TJ Slovan Černovír. Čtvrtým do party byli kluci z Velké Bystřice, hrající I.B třídu. V neděli po obědě se navíc již potřetí střetli naši starší páni se staršími pány Sigmy Olomouc. Děje se tak na počest zesnulého Oty Vyskočila.

Všem fanouškům fotbalu udělal letošní ročník určitě velkou radost, za oba totiž v pěti odehraných utkáních padlo dohromady přes čtyřicet gólů. Nedělní finále si v sobotu vybojovali hráči z Černovíra a Slavonína, když oba své soupeře porazili o šest branek. V utkání o třetí místo zabrali už i domácí a Velkou Bystřici přehráli v poměru 6:4. Finále musely po remíze 1:1 rozhodnout až pokutové kopy, ve kterých byli slavonínští šťastnější a pohár za první místo tak připadl jim.

I přes deštivou neděli si cestu do Chválkovic našla spousta diváků. My doufáme, že se všichni dobře bavili a můžeme se na jejich podporu těšit jak na příštím jubilejním ročníku memoriálu Miloslava Mikšíka, tak na dalších našich akcích a samozřejmě na domácích zápasech 🙂

Odkaz ke stažení fotek v původním rozlišení: ODKAZ

4
9
8
2
3
6
5
7
10
12
11
13
1
15
19
20
16
17
18